Forum - placeholder

Traiteur

Hapjesbord

Hapjesbord - de chef stelt uw hapjesbord samen (4 stuks) 

Forum - Decoration
€ 8,00 pp
Onze traiteur is uitgebreid en zo kan u thuis heerlijk genieten van onze gerechten. Alle gerechten worden per portie in borden of schotels geschikt, net zoals we onze gerechten in het restaurant serveren. We voorzien de nodige instructies zodat u weet hoe u het gerecht in de oven kan opwarmen.


Gratis levering binnen een straal van 15km. Graag uw bestelling 24u op voorhand.

Hapjesbord

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Voorgerechten

Koude voorgerechten test test

Tartaar van rauwe en gerookte zalm, zure room met tuinkruiden - € 14,00

Toscaanse carpaccio van coquilles - € 18,00

Ceviche van zeeduivel, avocado en granaatappelpitjes - € 17,00

Kortgebakken rundscarpaccio - € 16,00

Terrine van eendenlever en gerookte paling - € 22,00

Forum - Decoration

Warme voorgerechten

Inlandse asperges AA op Vlaamse wijze - € 19,00

Geflambeerde scampi, dragon en tomaat - € 16,00

Gratin van Jacobschelpen - € 19,00

Tongfilets met krabbotersaus - € 22,00

Linguine met kreeftvlees - € 24,00

Alle gerechten worden per portie in borden of schotels geschikt, net zoals we onze gerechten in het restaurant serveren. We voorzien de nodige instructies zodat u weet hoe u het gerecht in de oven kan opwarmen.


Gratis levering binnen een straal van 15km. Graag uw bestelling 24u op voorhand.

Voorgerechten

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Hoofdgerechten

Rivierpaling op Brusselse wijze (roomsaus met Geuzebier en bieslook) - € 26

Zeebaars, venkel en groene asperges - € 24,00

Kabeljauw 'Belle-Epoque' (fijne groenten en kruidenboter) - € 25,00

Iberico-varkenshaas, gelakt met Luikse stroop - € 22,00

Parelhoen, aspergerisotto en druivensaus - € 18,00

Geroosterde kalfsmédaillon 'Zingara' (afgewerkt met dragon, ham en mosterd) - € 19,00

Lamskroon met kruidenkorst - € 23,00

Gelakte eendenborst met meloen - € 22,00

Kalfszwezerik met mosterdsaus - € 32,00

Forum - Decoration

Alle gerechten worden per portie in borden of schotels geschikt, net zoals we onze gerechten in het restaurant serveren. We voorzien de nodige instructies zodat u weet hoe u het gerecht in de oven kan opwarmen.

Graag uw bestelling 24u op voorhand.

Hoofdgerechten

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Nagerechten

Trio van chocoladestructuren - € 9,00

Trifle met fruitsalade - € 9,00

Tiramisu "home style" - € 9,00

Kaastaart met fruitsalade - € 9,00

Panna cotta met geroosterde perzik - € 9,00

Forum - Decoration

Alle gerechten worden per portie in borden of schotels geschikt, net zoals we onze gerechten in het restaurant serveren. We voorzien de nodige instructies zodat u weet hoe u het gerecht in de oven kan opwarmen.

Gratis levering binnen een straal van 15km. Graag uw bestelling 24u op voorhand.

Nagerechten

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Zeevruchtenschotel

Zeevruchtenschotel
Halve kreeft, oesters, grijze garnalen, wulken, krab, langoustines, venusschelpen, kreukels en sausjes - € 45 / pp

Forum - Decoration
Canadese kreeft (900 gr st.)

1/2 kreeft, 'Belle-Vue' - € 28,00 per persoon

1/2 kreeft, geroosterd, botersaus - € 28,00 per persoon

1/2 kreeft, 'Nantua', kreeftensaus - € 28,00 per persoon

1/2 kreeft 'Thermidor', gegratineerd met dragon - € 28,00 per persoon

 


De kreeftbereidingen zijn zeer makkelijk op te warmen. 

Ze worden geserveerd met rijst en per persoon verpakt,

de opwarminstructies worden duidelijk genoteerd.

 

Graag uw bestellingen ten laatste 2 dagen vooraf plaatsen.

Forum - Decoration

Zeevruchtenschotel

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Traiteur