Forum - placeholder

Traiteur

Afhaalmenu

Geniet thuis van gerechten op restaurantniveau. Elk gerecht wordt per portie in borden geschikt, u hoeft enkel op te warmen en serveren. Bestellen kan 24u op voorhand, alle gerechten worden namelijk vers bereid. 

Forum - Decoration

Risotto van kreeft met saffraan, botersaus

Forum - Decoration
Optioneel
Extra gerecht: stoofpotje coquilles, polenta
+ € 15
Forum - Decoration
Parelhoen en oesterzwam, de boutjes gekonfijt met truffel

Forum - Decoration
Trifle met cranberry en meringue

Forum - Decoration
€ 50 pp
Forum - Decoration
Bijpassende wijn (rood / wit)

We adviseren graag welke wijn perfect past bij je gerecht. Contacteer ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. 
Forum - Decoration

We voorzien de nodige instructies zodat je weet hoe je het gerecht in de oven kan opwarmen. Bestellingen worden in ons restaurant afgehaald. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terug bezorgen.

Afhaalmenu

Hapjesbord

Hapjesbord: 4 hapjes per persoon - € 10
De hapjes worden op een bordje geschikt.
Forum - Decoration

Hapjesbord

Voorgerechten

Bestellen kan 24u op voorhand, alle gerechten worden namelijk vers bereid. 

Forum - Decoration
Rundscarpaccio, rucola, gedroogde kerstomaatjes - € 19
Millefeuille van gerookte eend, filodeeg en mango - € 18
Onze terrine van eendenlever, compote van appel en brioche - € 22
Jacobschelpen, gelakt buikspek, witloof - € 24
Reuzegamba's op Indische wijze - € 28

Forum - Decoration
Bijpassende wijn (rood / wit)

We adviseren graag welke wijn perfect past bij je gerecht. Contacteer ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. 


We voorzien de nodige instructies zodat je weet hoe je het gerecht in de oven kan opwarmen. Bestellingen worden in ons restaurant afgehaald. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terug bezorgen.

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Bestellen kan 24u op voorhand, alle gerechten worden namelijk vers bereid. 

Forum - Decoration
Kabeljauw casserole, aardappelschijfjes en tomaatblokjes - € 28
Zeetong op Oostendse wijze - € 32
In Serranoham gegaarde zeeduivelmedaillons, botersaus - € 34
Gebraden parelhoen, 'Fine Champagne' - € 26
Rundsfilet, groentenkrans, in rozemarijn gepofte aardappeltjes - € 27
Stoofpotje van ever - € 28

Forum - Decoration
Bijpassende wijn (rood / wit)

We adviseren graag welke wijn perfect past bij je gerecht. Contacteer ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. 


We voorzien de nodige instructies zodat je weet hoe je het gerecht in de oven kan opwarmen. Bestellingen worden in ons restaurant afgehaald. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terug bezorgen.

Hoofdgerechten

Zeevruchtenschotel


Halve kreeft, oesters, grijze garnalen, wulken, krab, langoustines, venusschelpen, kreukels en sausjes (volgens dagaanbod) - € 55 pp
Forum - Decoration

De verse garnalen zijn ongepeld, indien gewenst kunnen we ze ook met de hand pellen voor hetzelfde tarief. We schikken de zeevruchtenschotel op een mooi dienblad, meteen klaar om te serveren. 

Bestellingen worden in ons restaurant afgehaald. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terug bezorgen. 

Zeevruchtenschotel

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Canadese kreeft

Deze kreeftbereidingen kunnen zowel als voor- of als hoofdgerecht genomen worden

1/2 kreeft (800 gr. st), 'Belle-Vue' - € 34 pp 

1/2 kreeft (800 gr. st), geroosterd, botersaus - € 34 pp

1/2 kreeft (800 gr. st), 'Nantua', kreeftensaus - € 34 pp

1/2 kreeft (800 gr. st), 'Thermidor', gegratineerd met dragon - € 34 pp

1/2 kreeft (800 gr. st), lookboter - € 34 pp 

Forum - Decoration

De kreeft wordt per portie in borden of schotels geschikt, net zoals we onze gerechten in het restaurant serveren. We voorzien de nodige instructies zodat je weet hoe je het gerecht in de oven kan opwarmen. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terug bezorgen. 


Canadese kreeft

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Nagerechten

Croute exotic (exotische crème, gekarameliseerde ananas, chocolade, amandel) - € 9

The Ring (witte brownie, mandarijn, chocolade en bloedsinaasappel) - € 9

Forum - Decoration

Alle nagerechten worden per portie in borden geschikt, net zoals we onze gerechten in het restaurant serveren. Bestellingen worden in ons restaurant afgehaald. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terug bezorgen. 

Nagerechten

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00