[:swvar:text:33:]
[:swvar:text:34:]
Forum - placeholder

Traiteur

Afhaalmenu

Forum - Decoration

geroosterde 'tataki' tonijnfilet, kruidenslaatje en Granny Smith appel

Forum - Decoration

Sint-Jakobsnoten met krokant spek en soya-dressing

Forum - Decoration

sous-vide gegaarde fazant met kastanjecrème en truffel

Forum - Decoration

fazantfilet gevuld met eendenlever, stoofpotje van bospaddenstoelen

Forum - Decoration

panna cotta van bloedsinaasappel en koffiemousse

€ 58 pp

Alle gerechten worden per portie verpakt en op het bord geschikt. We voorzien de nodige instructies zodat je weet hoe je het gerecht in de oven kan opwarmen, jullie gemak staat voorop. Bestellingen worden in ons restaurant afgehaald. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terug bezorgen.

 

Je bestelling is pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag op onderstaande rekening met vermelding van naam en aantal personen.

Forum BVBA BE83 7512 0522 0415

Afhaalmenu

Valentijn

Vier valentijn gezellig thuis, wij zorgen voor heerlijke gerechten.

Van vrijdag 11/2 tot en met 14/2.

Forum - Decoration

drie bereidingen van ganzenlever, peperkoeken hartjes, clementine-olie

alternatief voor de ganzenlever: Iberico-ham in dezelfde bereiding

 

 

 

Forum - Decoration

cassoulette van kreeft, Sancerre-botersaus

Forum - Decoration

tortelduifje uit Anjou, tempura van spruitenblaadjes, crème van kanstanje en truffel

Forum - Decoration

Amor perfecto 

€ 58 pp

Alle gerechten worden per portie verpakt en op het bord geschikt. We voorzien de nodige instructies zodat je weet hoe je het gerecht in de oven kan opwarmen, jullie gemak staat voorop. Bestellingen worden in ons restaurant afgehaald. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terug bezorgen.

Je bestelling is pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag op onderstaande rekening met vermelding van naam en aantal personen.

Forum BVBA BE83 7512 0522 0415

Valentijn