[:swvar:text:33:]
[:swvar:text:34:]
Forum - placeholder

Traiteur

Afhaalmenu

Elk gerecht wordt per portie in borden geschikt, u hoeft enkel op te warmen en serveren. Bestellen kan 24u op voorhand, alle gerechten worden namelijk vers bereid. 

Forum - Decoration

Carpaccio van Sint-Jacobsschelpen, dressing van granaatappel 

Forum - Decoration

Optioneel
Extra gerecht: zeebaars in 't groen
+ € 15

Forum - Decoration

Lamskroon, kruidenkorst en asperges

Alternatief: rundsfilet in dezelfde bereiding

Forum - Decoration

Creatie van rood fruit, crème Suisse en espuma van munt

€ 50 pp

We voorzien de nodige instructies zodat je weet hoe je het gerecht in de oven kan opwarmen. Bestellingen worden in ons restaurant afgehaald. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terug bezorgen.

Afhaalmenu

Hapjesbord

Hapjesbord: 4 hapjes per persoon - € 10
De hapjes worden op een bordje geschikt.
Forum - Decoration

Hapjesbord

Voorgerechten

Bestellen kan 24u op voorhand, alle gerechten worden namelijk vers bereid. 

Forum - Decoration

Carpaccio van geelvintonijn, wasabiroom - € 26
Onze terrine van eendenlever, compote van appel en brioche - € 28
Gratin van Jakobschelpen - € 23
Geflambeerde scampi met dragon en tomaat - € 19
Asperges op Vlaamse wijze - € 19
Asperges, Hollandse saus en handgepelde garnalen - € 23
Aspergesoep 1 liter - € 10

Forum - Decoration
Indien gewenst: bijpassende wijn (rood / wit)

Zin om te genieten van heerlijke wijn? Indien gewenst kunnen we volgens je bestelling adviseren welke wijn er perfect bij past. Het is mogelijk om wijn aan te kopen per fles. 


We voorzien de nodige instructies zodat je weet hoe je het gerecht in de oven kan opwarmen. Bestellingen worden in ons restaurant afgehaald. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terug bezorgen.

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Bestellen kan 24u op voorhand, alle gerechten worden namelijk vers bereid. 

Forum - Decoration

Paling op Brusselse wijze (Geuze en bieslook) - € 32
Asperges op Vlaamse wijze - € 26
Asperges, Hollandse saus, gerookte zalm - € 29
Asperges, Hollandse saus, Iberico-ham - € 29
Panache van Noordzeevis - € 29
Zeetong 'Ostendaise' - € 32
Koningskrab op Indische wijze - € 38
Lamsbout, in rozemarijn gepofte aardappeltjes - € 29
Krokant gebakken kalfszwezerik, Torhoutse mosterd - € 29

 

 

Forum - Decoration
Indien gewenst: bijpassende wijn (rood / wit)

Zin om te genieten van heerlijke wijn? Indien gewenst kunnen we volgens je bestelling adviseren welke wijn er perfect bij past. Het is mogelijk om wijn aan te kopen per fles. 


We voorzien de nodige instructies zodat je weet hoe je het gerecht in de oven kan opwarmen. Bestellingen worden in ons restaurant afgehaald. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terug bezorgen.

Hoofdgerechten

Zeevruchtenschotel


Te verkrijgen vanaf 2 personen

Halve kreeft, oesters, grijze garnalen, wulken, krab, langoustines, venusschelpen, kreukels en sausjes (volgens dagaanbod) - € 55 pp

Forum - Decoration

De verse garnalen zijn ongepeld, indien gewenst kunnen we ze ook met de hand pellen voor hetzelfde tarief. We schikken de zeevruchtenschotel op een mooi dienblad, meteen klaar om te serveren. 

Bestellingen worden in ons restaurant afgehaald. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terug bezorgen. 

Zeevruchtenschotel

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Canadese kreeft

Deze kreeftbereidingen kunnen zowel als voor- of als hoofdgerecht genomen worden

1/2 kreeft (800 gr. st), 'Belle-Vue' - € 34 pp 

1/2 kreeft (800 gr. st), geroosterd, botersaus - € 34 pp

1/2 kreeft (800 gr. st), 'Nantua', kreeftensaus - € 34 pp

1/2 kreeft (800 gr. st), 'Thermidor', gegratineerd met dragon - € 34 pp

1/2 kreeft (800 gr. st), lookboter - € 34 pp 

Forum - Decoration

De kreeft wordt per portie in borden of schotels geschikt, net zoals we onze gerechten in het restaurant serveren. We voorzien de nodige instructies zodat je weet hoe je het gerecht in de oven kan opwarmen. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terug bezorgen. 


Canadese kreeft

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Nagerechten

Dagverse chocolademousse, crumble van rood fruit - € 10

Appeltaart, crème Anglaise - € 10

Panna cotta, coulis van bosvruchten - € 10

Crème caramel, honingdressing - € 10

Verse fruitsalade - € 10

Forum - Decoration

Alle nagerechten worden per portie in borden geschikt, net zoals we onze gerechten in het restaurant serveren. Bestellingen worden in ons restaurant afgehaald. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terug bezorgen. 

Nagerechten

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00