Forum - placeholder

Traiteur

Afhaalmenu

Geniet thuis van onze gastronomische afhaalmenu met originele gerechten, steeds op borden gedresseerd. Wil je een culinaire totaalervaring, net zoals in het restaurant? Kies dan voor het wijnarrangement, bij elk gerecht selecteren we zorgvuldig een bijpassende wijn. 
Avocadotaartje, gerookte eend, tomatendressing 

Forum - Decoration
Speenvarkenrug, Torhoutse mosterd, gratinaardappelen met tijm en mozarella
Forum - Decoration
Panna cotta met vanille en zomerfruit

Forum - Decoration
€ 45,00 pp
Forum - Decoration

Wijnarrangement 

Bijpassende wijn per gerecht 
€ 12,00 per fles

Graag vooraf overschrijving op rekeningnummer BE83 7512 0522 0415 van Forum BVBA met vermelding van documentnummer. Cash bij afhaling kan ook.

Alle gerechten worden per portie in borden of schotels geschikt, net zoals we onze gerechten in het restaurant serveren. We voorzien de nodige instructies zodat u weet hoe u het gerecht in de oven kan opwarmen. Bestellingen kunnen afgehaald worden in ons restaurant. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terugbezorgen. 

Alvast bedankt voor je bestelling. 

Afhaalmenu

Hapjes

Hapjesbord - € 8,00 pp
De chef stelt een culinair hapjesbord samen (4 stuks) 
Forum - Decoration

Graag vooraf overschrijving op rekeningnummer BE83 7512 0522 0415 van Forum BVBA met vermelding van documentnummer. Cash bij afhaling kan ook.

We serveren de hapjes op een mooi bord, net zoals we het in ons restaurant serveren. Bestellingen kunnen afgehaald worden in ons restaurant. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terugbezorgen. 

Alvast bedankt voor je bestelling. 

Hapjes

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Voorgerechten

Koude voorgerechten 

Tartaar van koningskrab met watermeloen en citrusmayonaise - € 29,00

Zachtgegaarde kreeftstaart, avocado en gazpacho - € 24,00

Gerookte zalmfilet, crème van Romeinse salade - € 19,00

Terrine van eendenlever uit eigen keuken, zoetzuur van rode ui - € 22,00

Rundscarpaccio, onze specialiteit - € 19,00

Warme voorgerechten

Inlandse asperges AA op Vlaamse wijze - € 19,00

Scampi in quinoakorstje, saus van curry en mango - € 18,00

Coquilles, geroosterd spek met botersaus - € 27,00

Koningskrab op Indische wijze - € 32,00

Linguine met kreeft en tuinkers - € 24,00

Forum - Decoration
Wijnarrangement 


Bijpassende wijn - € 12,00 per fles 

Forum - Decoration

Graag vooraf overschrijving op rekeningnummer BE83 7512 0522 0415 van Forum BVBA met vermelding van documentnummer. Cash bij afhaling kan ook.

Alle gerechten worden per portie in borden of schotels geschikt, net zoals we onze gerechten in het restaurant serveren. We voorzien de nodige instructies zodat u weet hoe u het gerecht in de oven kan opwarmen. Bestellingen kunnen afgehaald worden in ons restaurant. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terugbezorgen. 

Alvast bedankt voor je bestelling. 

Voorgerechten

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Hoofdgerechten

Rivierpaling op Brusselse wijze (roomsaus met Geuzebier en bieslook) - € 26

Spiesjes van wilde zalm in gerookt spek, zachte curry - € 24,00

Gebraad van forel in Italiaanse ham - € 25,00

Geroosterde rundsfilet, oesterzwammen en aardappelkrokantjes - € 28,00

Lamskotelet, mousseline van broccoli en bloemkool - € 23,00

Gelakte eendenborst à l'orange - € 22,00

Canadese kreeft 1/2, 'Belle-Vue' - € 28,00 pp

Canadese kreeft 1/2, geroosterd, botersaus - € 28,00 pp

Canadese kreeft 1/2, 'Nantua', kreeftensaus - € 28,00 pp

Canadese kreeft 1/2 'Thermidor', gegratineerd met dragon - € 28,00 pp

Forum - Decoration
Wijnarrangement 


Bijpassende wijn - € 12,00 per fles 

Forum - Decoration

Graag vooraf overschrijving op rekeningnummer BE83 7512 0522 0415 van Forum BVBA met vermelding van documentnummer. Cash bij afhaling kan ook.

Alle gerechten worden per portie in borden of schotels geschikt, net zoals we onze gerechten in het restaurant serveren. We voorzien de nodige instructies zodat u weet hoe u het gerecht in de oven kan opwarmen. Bestellingen kunnen afgehaald worden in ons restaurant. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terugbezorgen. 

Alvast bedankt voor je bestelling. 

Hoofdgerechten

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Zeevruchtenschotel


Halve kreeft, oesters, grijze garnalen, wulken, krab, langoustines, venusschelpen, kreukels en sausjes (volgens dagaanbod) - € 45 pp

Forum - Decoration

Wijnarrangement 


Bijpassende wijn - € 12,00 per fles 

Forum - Decoration

De verse garnalen zijn ongepeld, indien gewenst kunnen we ze ook met de hand pellen voor hetzelfde tarief. We schikken de zeevruchtenschotel op een mooi dienblad, meteen klaar om te serveren. 

Graag vooraf overschrijving op rekeningnummer BE83 7512 0522 0415 van Forum BVBA met vermelding van documentnummer. Cash bij afhaling kan ook.

Alle gerechten worden per portie in borden of schotels geschikt, net zoals we onze gerechten in het restaurant serveren. We voorzien de nodige instructies zodat u weet hoe u het gerecht in de oven kan opwarmen. Bestellingen kunnen afgehaald worden in ons restaurant. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terugbezorgen. 

Alvast bedankt voor je bestelling. 


Zeevruchtenschotel

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Canadese kreeft

1/2 kreeft, 'Belle-Vue' - € 28,00 per persoon

1/2 kreeft, geroosterd, botersaus - € 28,00 per persoon

1/2 kreeft, 'Nantua', kreeftensaus - € 28,00 per persoon

1/2 kreeft 'Thermidor', gegratineerd met dragon - € 28,00 per persoon

Forum - Decoration
Wijnarrangement 


Bijpassende wijn - € 12,00 per fles 

Forum - Decoration

Graag vooraf overschrijving op rekeningnummer BE83 7512 0522 0415 van Forum BVBA met vermelding van documentnummer. Cash bij afhaling kan ook.

Alle gerechten worden per portie in borden of schotels geschikt, net zoals we onze gerechten in het restaurant serveren. We voorzien de nodige instructies zodat u weet hoe u het gerecht in de oven kan opwarmen. Bestellingen kunnen afgehaald worden in ons restaurant. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terugbezorgen. 

Alvast bedankt voor je bestelling. 

Canadese kreeft

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Nagerechten

Panna cotta met vanille en zomerfruit - € 9,00

Trifle met fruitsalade - € 9,00

Tiramisu 'home style' - € 9,00

Chocoladekrokant met soep van rood fruit - € 9,00

Forum - Decoration
Wijnarrangement 


Bijpassende dessertwijn - € 12,00 per fles 

Forum - Decoration

Graag vooraf overschrijving op rekeningnummer BE83 7512 0522 0415 van Forum BVBA met vermelding van documentnummer. Cash bij afhaling kan ook.

Alle nagerechten worden per portie in borden of schotels geschikt, net zoals we onze gerechten in het restaurant serveren. We voorzien de nodige instructies zodat u weet hoe u het gerecht in de oven kan opwarmen. Bestellingen kunnen afgehaald worden in ons restaurant. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terugbezorgen. 

Alvast bedankt voor je bestelling. 

Nagerechten

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Bestel nu