Forum - placeholder

Traiteur

Afhaalmenu

Geniet thuis van onze gastronomische afhaalmenu met originele gerechten, steeds op borden gedresseerd. Wil je een culinaire totaalervaring, net zoals in het restaurant? Kies dan voor het wijnarrangement, bij elk gerecht selecteren we zorgvuldig een bijpassende wijn. 
Langoustine, parelcouscous, sinaasappel 
Forum - Decoration
Op vel gebakken zeebaars, risotto met tomaat en gedroogd spek 
Forum - Decoration
Kalfsbanket, de klassieker herontdekt 
Forum - Decoration
Trifle van vanille en rood fruit
Forum - Decoration
€ 50,00 pp
Forum - Decoration

Wijnarrangement 

Bijpassende wijn per gerecht 
€ 12,00 per fles

We voorzien de nodige instructies zodat u weet hoe u het gerecht in de oven kan opwarmen. Bestellingen kunnen afgehaald worden in ons restaurant. Indien afhaling niet mogelijk is kunnen we leveren aan huis binnen een straal van 15km.

Bestellen kan 24u voor afhaling, graag ontvangen we het bedrag via overschrijving op het rekeningnummer BE32 7382 1708 4002met vermelding van het documentnummer. Cash bij afhaling is ook mogelijk. Leeggoed rekenen we niet aan maar we ontvangen graag binnen de week het leeggoed terug. 


Afhaalmenu

Hapjes

Hapjesbord - € 8,00 pp
De chef stelt een culinair hapjesbord samen (4 stuks) 
Forum - Decoration
We serveren de hapjes op een mooi bord, net zoals we het in ons restaurant serveren. Graag uw bestelling 24u op voorhand. Bestellingen kunnen afgehaald worden in ons restaurant. Indien afhaling niet mogelijk is willen wij gerust leveren aan huis binnen een straal van 15km.


Hapjes

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Voorgerechten

Koude voorgerechten 

Tartaar van koningskrab met watermeloen en citrusmayonaise - € 29,00

Zachtgegaarde kreeftstaart, avocado en gazpacho - € 24,00

Gerookte zalmfilet, crème van Romeinse salade - € 19,00

Terrine van eendenlever uit eigen keuken, zoetzuur van rode ui - € 22,00

Rundscarpaccio, onze specialiteit - € 19,00

Warme voorgerechten

Inlandse asperges AA op Vlaamse wijze - € 19,00

Geflambeerde scampi, dragon en tomaat - € 16,00

Coquilles, zachte curry, gebakken mango - € 27,00

Koningskrab op Indische wijze - € 32,00

Linguine met kreeft en tuinkers - € 24,00

Forum - Decoration
Wijnarrangement 


Bijpassende wijn - € 12,00 per fles 

Forum - Decoration

Alle gerechten worden per portie in borden of schotels geschikt, net zoals we onze gerechten in het restaurant serveren. We voorzien de nodige instructies zodat u weet hoe u het gerecht in de oven kan opwarmen. Bestellingen kunnen afgehaald worden in ons restaurant. Indien afhaling niet mogelijk is kunnen we leveren aan huis binnen een straal van 15km.

Bestellen kan 24u voor afhaling, graag ontvangen we het bedrag via overschrijving op het rekeningnummer BE32 7382 1708 4002 met vermelding van het documentnummer. Cash bij afhaling is ook mogelijk. Leeggoed rekenen we niet aan maar we ontvangen graag binnen de week het leeggoed terug. 

Voorgerechten

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Hoofdgerechten

Rivierpaling op Brusselse wijze (roomsaus met Geuzebier en bieslook) - € 26

Zeebaars met risotto en gedroogd spek - € 24,00

Zalmforel geroosterd, mousselinesaus - € 25,00

Geroosterde rundsfilet, oesterzwammen en aardappelkrokantjes - € 28,00

Lamskroon met kruidenkorst - € 23,00

Gelakte eendenborst à l'orange - € 22,00

Vol au vent van hoevekip en kalfszwezerik - € 29,00

Canadese kreeft 1/2, 'Belle-Vue' - € 28,00 pp

Canadese kreeft 1/2, geroosterd, botersaus - € 28,00 pp

Canadese kreeft 1/2, 'Nantua', kreeftensaus - € 28,00 pp

Canadese kreeft 1/2 'Thermidor', gegratineerd met dragon - € 28,00 pp

Forum - Decoration
Wijnarrangement 


Bijpassende wijn - € 12,00 per fles 

Forum - Decoration

Alle gerechten worden per portie in borden of schotels geschikt, net zoals we onze gerechten in het restaurant serveren. We voorzien de nodige instructies zodat u weet hoe u het gerecht in de oven kan opwarmen. Bestellingen kunnen afgehaald worden in ons restaurant. Indien afhaling niet mogelijk is kunnen we leveren aan huis binnen een straal van 15km.

Bestellen kan 24u voor afhaling, graag ontvangen we het bedrag via overschrijving op het rekeningnummer BE32 7382 1708 4002 met vermelding van het documentnummer. Cash bij afhaling is ook mogelijk. Leeggoed rekenen we niet aan maar we ontvangen graag binnen de week het leeggoed terug. 

Hoofdgerechten

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Zeevruchtenschotel


Halve kreeft, oesters, grijze garnalen, wulken, krab, langoustines, venusschelpen, kreukels en sausjes (volgens dagaanbod) - € 45 pp

Forum - Decoration

Wijnarrangement 


Bijpassende wijn - € 12,00 per fles 

Forum - Decoration

De verse garnalen zijn ongepeld, indien gewenst kunnen we ze ook met de hand pellen voor hetzelfde tarief. 

We schikken de zeevruchtenschotel op een mooi dienblad, meteen klaar om te serveren. Graag uw bestelling 24u op voorhand. Bestellingen kunnen afgehaald worden in ons restaurant. Indien afhaling niet mogelijk is willen wij gerust leveren aan huis binnen een straal van 15km.


Zeevruchtenschotel

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Canadese kreeft

1/2 kreeft, 'Belle-Vue' - € 28,00 per persoon

1/2 kreeft, geroosterd, botersaus - € 28,00 per persoon

1/2 kreeft, 'Nantua', kreeftensaus - € 28,00 per persoon

1/2 kreeft 'Thermidor', gegratineerd met dragon - € 28,00 per persoon

Forum - Decoration
Wijnarrangement 


Bijpassende wijn - € 12,00 per fles 

Forum - Decoration

De kreeftbereidingen zijn zeer gemakkelijk op te warmen, we voorzien de nodige opwarminstructies. De kreeft dresseren we met rijst en verpakken we per persoon. Graag uw bestelling 24u op voorhand. Bestellingen kunnen afgehaald worden in ons restaurant. Indien afhaling niet mogelijk is willen wij gerust leveren aan huis binnen een straal van 15km.

Canadese kreeft

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Nagerechten

Trio van chocoladestructuren - € 9,00

Trifle met fruitsalade - € 9,00

Tiramisu 'home style' - € 9,00

Chocoladekrokant met soep van rood fruit - € 9,00

Roomijs van vanille met rood fruit en een soepje van champagne - € 9,00

Forum - Decoration
Wijnarrangement 


Bijpassende dessertwijn - € 12,00 per fles 

Forum - Decoration

Alle nagerechten worden per portie in borden of schotels geschikt, net zoals we onze gerechten in het restaurant serveren. We voorzien de nodige instructies zodat u weet hoe u het gerecht in de oven kan opwarmen.

Graag uw bestelling 24u op voorhand. Bestellingen kunnen afgehaald worden in ons restaurant. Indien afhaling niet mogelijk is willen wij gerust leveren aan huis binnen een straal van 15km.

Nagerechten

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
Forum - Decoration
€ 62,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Bestel nu