You seem to be using an unsupported browser
Outdated browsers can expose your computer to security risks. To get the best experience using our site, you’ll need to upgrade to a newer browser.
restaurantforum

Kaart

Escoffier

Deze menu serveren we van 25 juni tot 21 juli

Jaarlijks verlof van 22 juli tot en met 8 augustus.

~

marinade van coquilles, coeur de boeuf tomaat

~

kabeljauw 'Belle-Epoque'

~

Mechelse koekoek, gevuld met beukenzwammetjes en panchetta

~

sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel

~

€ 70

Met champagne Vély Prodhomme wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 96

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 96

Escoffier

Deze menu serveren we van 9 augustus tot en met 6 september

Jaarlijks verlof van 22 juli tot en met 8 augustus

Pata Negra Jamon de Belotta, kruidensalade, Cavaillon

~

Linguine met zeeduivel, crème van paarse bloemkool

~

kalfswang met rode wijnsaus en groene asperges

~

drie bereidingen van aardbei:

panna cotta met vlier, sorbet en amandelmousse

~

€ 74

Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Gourmand

Deze menu serveren we van 25 juni tot 21 juli

Jaarlijks verlof van 22 juli tot en met 8 augustus

~

geroosterde gambas, watermeloen, dressing van avocado

of

Iberico en gepocheerde peer, rucola

~

ontbeende kwartel,  paddenstoelenflan

of

stoofpotje van Noordzeevis

~

boule pistache-aardbei

of

creatie van chocolade en braambes 

~

Prijs € 54

Aperitief, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 78

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 78

Gourmand

Deze menu serveren we van 9 augustus tot en met 6 september

Jaarlijks verlof van 22 juli tot en met 8 augustus

Chavroux new style, tomaat, scampi

of 

rundscarpaccio op Oosterse wijze

~

gekonfijte eendenbout op Provençaalse wijze

of  

krokante zonnevis, hofmeesterboter

~

Ile flottante met crème anglaise

of 

Café glacé

~

€ 54

Met aperitief, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 78

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 78

Kreeft

een volledige kreeft (800gr) per persoon, enkel op reservatie

De eerste helft geroosterd met botersaus

De tweede helft "Thermidor", basmatirijst

Kolonel (limoensorbet, wodka en munt)

~

Prijs van dit menu € 95 

met aperitief, geselecteerde wijnen, tafelwater en koffie € 119

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 119

Kreeft

Zakenlunch

lunch, elke werkdagmiddag

Voorgerecht en hoofdgerecht € 35

Met aangepaste wijn en koffie € 50

Zakenlunch