Escoffier
Dit menu serveren wij van 8 januari tot 13 februari
~
terrine van ganzenlever en hazelnoot, Sauternesgelei
alternatief: Serrano in gelijktijdige bereiding
~
zonnevis met kokkeltjes, botersaus
~
fazant 'fine Champagne' met panchetta, aardappelnestje
~
panna cotta en witte chocolade, cremeux van rood fruit
€ 74
Met Champagne Didier Michel, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Escoffier
Dit menu serveren wij van 18 februari tot en met 13 maart
Op 14, 15 en 16 februari serveren we uitsluitend de valentijnmenu.
drie bereidingen van ganzenlever peperkoeken hartjes, clementine-olie
~
skrei kabeljauw gelakt met gember, mangosalsa
~
de onweerstaanbare Pluma Iberico, geroosterde groene asperges, Rattes Du Touquet
~
een kussen van witte chocolade met crispearls en daarop een glanzende parfait amour
~
€ 74
Met champagne Didier Michel wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Gourmand
Dit menu serveren wij van 8 januari tot 13 februari.
~
gebrande ridderforel in 't groen
of
carpaccio van gebakken hertenbout, gefruite selder
~
gebraad van jonge marcassin, saus van Rodenbach
van
snoekbaars, risotto/botersaus
~
flan renversé, vanilleslagroom en karamel
of
chocoladeganache, gekonfijt rood fruit, Bretoens zanddeeg
prijs € 54
aperitief, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 78
alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 78
Gourmand
Dit menu serveren we van 18 februari tot en met 13 maart.
Op 14, 15 en 16 februari serveren we uitsluitend de valentijnmenu
roulade van zalmforel in ‘t groen
of
carpaccio van hertenbout, gefruite selder
~
Iberico filetsuk met saus van Rodenbach
of
snoekbaars met pastinaak en botersaus
~
poire ‘Belle Hélène’
of
chocolade in drie structuren
~
€ 54
Met aperitief, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 78
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 78
Valentijn
Dit menu serveren wij op 14, 15 en 16 februari
~
drie bereidingen van ganzenlever peperkoeken hartjes, clementine-olie
~
the love fish gelakt met gember, mangosalsa
~
de onweerstaanbare Pluma Iberico, geroosterde groene asperges, Rattes Du Touquet
~
amor perfecto
een kussen van witte chocolade met crispearls en daarop een glanzende parfait amour
prijs € 74
met champagne Didier Michel, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Valentijn
Deze menukaart is geldig tot 13 februari
gebrande ridderforel in ‘t groen
of
carpaccio van gebakken hertenbout, gefruite selder
~
Gebraad van jonge ever, saus van Rodenbach
van
Snoekbaars, risotto/ botersaus
~
flan renversé, vanilleslagroom en karamel
of
chocoladeganache, gekonfijt rood fruit, Bretoens zanddeeg
~
€ 54
Met aperitief, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 78
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 78
Kreeft
een volledige kreeft (800gr) per persoon, enkel op reservatie
De eerste helft geroosterd met botersaus
De tweede helft "Thermidor", basmatirijst
Kolonel (limoensorbet, wodka en munt)
~
Prijs van dit menu € 95
met aperitief, geselecteerde wijnen, tafelwater en koffie € 119
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 119
Kreeft
Zakenlunch
lunch, elke werkdagmiddag
Voorgerecht en hoofdgerecht € 35
Met aangepaste wijn en koffie € 50