You seem to be using an unsupported browser
Outdated browsers can expose your computer to security risks. To get the best experience using our site, you’ll need to upgrade to a newer browser.
restaurantforum
<>

Kaart

Escoffier

Dit menu serveren wij van 8 januari tot 13 februari

~

terrine van ganzenlever en hazelnoot, Sauternesgelei

alternatief: Serrano in gelijktijdige bereiding

~

zonnevis met kokkeltjes, botersaus

~

fazant 'fine Champagne' met panchetta, aardappelnestje

~

panna cotta en witte chocolade, cremeux van rood fruit

 

 

€ 74

Met Champagne Didier Michel, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Escoffier

Dit menu serveren wij van 18 februari tot en met 13 maart

Op 14, 15 en 16 februari serveren we uitsluitend de valentijnmenu.

drie bereidingen van ganzenlever peperkoeken hartjes, clementine-olie

~

skrei kabeljauw gelakt met gember, mangosalsa

~

de onweerstaanbare Pluma Iberico, geroosterde groene asperges, Rattes Du Touquet

~

een kussen van witte chocolade met crispearls en daarop een glanzende parfait amour

~

€ 74

Met champagne Didier Michel wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Gourmand

Dit menu serveren wij van 8 januari tot 13 februari.

~

gebrande ridderforel in 't groen

of

carpaccio van gebakken hertenbout, gefruite selder

~

gebraad van jonge marcassin, saus van Rodenbach

van

snoekbaars, risotto/botersaus

~

flan renversé, vanilleslagroom en karamel

of 

chocoladeganache, gekonfijt rood fruit, Bretoens zanddeeg

 

 

prijs € 54

aperitief, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 78

alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 78

Gourmand

Dit menu serveren we van 18 februari tot en met 13 maart.

Op 14, 15 en 16 februari serveren we uitsluitend de valentijnmenu

 

roulade van zalmforel in ‘t groen 

of

carpaccio van hertenbout, gefruite selder

~

Iberico filetsuk met saus van Rodenbach

of

snoekbaars met pastinaak en botersaus

~

poire ‘Belle Hélène’ 

of

chocolade in drie structuren

~

€ 54

Met aperitief, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 78

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 78

Valentijn

Dit menu serveren wij op 14, 15 en 16 februari

~

drie bereidingen van ganzenlever peperkoeken hartjes, clementine-olie

~

the love fish gelakt met gember, mangosalsa

~

de onweerstaanbare Pluma Iberico, geroosterde groene asperges, Rattes Du Touquet

~

amor perfecto

een kussen van witte chocolade met crispearls en daarop een glanzende parfait amour

 

 

prijs € 74

met champagne Didier Michel, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Valentijn

Deze menukaart is geldig  tot 13 februari

 

gebrande ridderforel in ‘t groen

of

carpaccio van gebakken hertenbout, gefruite selder

~

Gebraad van jonge ever, saus van Rodenbach

van

Snoekbaars, risotto/ botersaus

~

flan renversé, vanilleslagroom en karamel

of

chocoladeganache, gekonfijt rood fruit, Bretoens zanddeeg

~

€ 54

Met aperitief, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 78

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 78

Kreeft

een volledige kreeft (800gr) per persoon, enkel op reservatie

De eerste helft geroosterd met botersaus

De tweede helft "Thermidor", basmatirijst

Kolonel (limoensorbet, wodka en munt)

~

Prijs van dit menu € 95 

met aperitief, geselecteerde wijnen, tafelwater en koffie € 119

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 119

Kreeft

Zakenlunch

lunch, elke werkdagmiddag

Voorgerecht en hoofdgerecht € 35

Met aangepaste wijn en koffie € 50

Zakenlunch