Kerstavond en Kerstdag
Deze menu serveren we op Kerstavond en Kerstdag.
Champagne Didier Michel Brut
Hapjesbord
~
handgesneden tartaar van tonijn, mozarella en sorbet van waterkers
~
Deense kabeljauw, sancerreboter en ragout van venusschelpjes
~
hertfilet, gesmoord witloof, crème van gele wortel, jus van rode Port
~
Cheese cake, kersensabayon
~
met champagne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Je reservatie is pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag, ten laatse tegen 1 december met vermelding van naam, datum en aantal personen.
Bankrekening Forum BV: BE98 7370 5799 1693
Kerstavond en Kerstdag
Deze menu serveren we van 7 september tot en met 13 oktober.
vitello tonato, gedroogde honingtomaatjes
~
heilbot, aardpeer en champagne beurre blanc
~
Caneton eend 'Wellington' en bospaddenstoelen
~
banaan karamel met passievrucht en gepocheerde ananas
~
€ 74
Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Oudejaarsavond
Volzet
Champagne Didier Michel Brut
Hapjesbord
~
salade van kreeft, zwarte pasta, dressing van tomaat en munt
~
compositie van zeeduivel, serrano en parmezaanschuim
~
fazant 'Fine Champagne' de boutjes uitgebeend met panchetta
~
sorbet en panna cotta van Champagne, tuille van vers fruit
~
met champagne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 120
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 120
Je reservatie is pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag, ten laatse tegen 1 december met vermelding van naam, datum en aantal personen.
Bankrekening Forum BV: BE98 7370 5799 1693
Oudejaarsavond
Deze menu serveren we van 7 september tot en met 13 oktober.
vitello tonato, gedroogde honingtomaatjes
~
heilbot, aardpeer en champagne beurre blanc
~
Caneton eend 'Wellington' en bospaddenstoelen
~
banaan karamel met passievrucht en gepocheerde ananas
~
€ 74
Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Nieuwjaarsdag
Deze menu serveren we op Nieuwjaarsdag
Champagne Didier Michel Brut
Hapjesbord
~
carpaccio van hertenkalf, gemberdressing, gekonfijte rode ui met steranijs
~
geroosterde Sint-Jakobsvruchten, risotto met beukenzwammetjes
~
Jonge 'Marcassin' ever op lage temperatuur gegaard, bospaddenstoelen
~
gepocheerde Williamspeer, frambozenbiscuit, mango-roomijs
~
met champagne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Je reservatie is pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag, ten laatse tegen 1 december met vermelding van naam, datum en aantal personen.
Bankrekening Forum BV: BE98 7370 5799 1693
Nieuwjaarsdag
Deze menu serveren we van 7 september tot en met 13 oktober.
vitello tonato, gedroogde honingtomaatjes
~
heilbot, aardpeer en champagne beurre blanc
~
Caneton eend 'Wellington' en bospaddenstoelen
~
banaan karamel met passievrucht en gepocheerde ananas
~
€ 74
Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Traiteur
Wil je graag traiteur bestellen voor de feestdagen? Klik dan bovenaan op 'traiteur'. Geef je bestelling minimaal 14 dagen op voorhand door via e-mail.
Traiteur
Deze menu serveren we van 7 september tot en met 13 oktober.
vitello tonato, gedroogde honingtomaatjes
~
heilbot, aardpeer en champagne beurre blanc
~
Caneton eend 'Wellington' en bospaddenstoelen
~
banaan karamel met passievrucht en gepocheerde ananas
~
€ 74
Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98