You seem to be using an unsupported browser
Outdated browsers can expose your computer to security risks. To get the best experience using our site, you’ll need to upgrade to a newer browser.
restaurantforum

Traiteur

Traiteur kerstavond / kerstdag: € 75

Je kan traiteur bestellen door je menukeuze te mailen naar info@restaurantforum.be. We bevestigen je bestelling nog dezelfde dag. We werken uitsluitend met verse producten. Als je traiteur wenst te bestellen voor de feestdagen, vragen we je om minstens 14 dagen op voorhand door te mailen. Graag vooraf overschrijven op het rekeningnummer BE98737057991693 van Forum BV met vermelding 'traiteur + je naam'. 

handgesneden tartaar van tonijn, mozarella en sorbet van waterkers.

~

Deense kabeljauw, Sancerreboter en ragout van venusschelpjes

~

hertfilet, gesmoord witloof, crème van flespompoen aardpeer, jus van rode Port

~

cheese cake, kersensabayon

Traiteur kerstavond / kerstdag: € 75

Deze menu serveren we van 18 oktober tot 29 november

 

Gerookte eend, risotto van zwarte pasta, compote van cranberry’s 

~

Grillade van coquille met hazelnoot en kastanjepompoen

~

Jonge patrijs, morieljes, krokantje van witloof

~

Bourbon perzik met vanillebavarois, blauwe bes

~

€ 74

Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Traiteur oudejaar / nieuwjaar: € 75

Je kan traiteur bestellen door je menukeuze te mailen naar info@restaurantforum.be. We bevestigen je bestelling nog dezelfde dag. We werken uitsluitend met verse producten. Als je traiteur wenst te bestellen voor de feestdagen, vragen we je om minstens 14 dagen op voorhand door te mailen. Graag vooraf overschrijven op het rekeningnummer BE98737057991693 van Forum BV met vermelding 'traiteur + je naam'. 

salade van kreeft, zwarte pasta, dressing van tomaat en munt

~

compositie van zeeduivel, Serrano en Parmezaanschuim

~

fazant 'Fine Champagne' de boutjes uitgebeend met panchetta

~

Panna cotta van Champagne, tuille van vers fruit

Traiteur oudejaar / nieuwjaar: € 75

Deze menu serveren we van 18 oktober tot 29 november

 

Gerookte eend, risotto van zwarte pasta, compote van cranberry’s 

~

Grillade van coquille met hazelnoot en kastanjepompoen

~

Jonge patrijs, morieljes, krokantje van witloof

~

Bourbon perzik met vanillebavarois, blauwe bes

~

€ 74

Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Hapjesbord € 11

3 verfijnde hapjes, chef's choice. 

Hapjesbord € 11

Deze menu serveren we van 18 oktober tot 29 november

 

Gerookte eend, risotto van zwarte pasta, compote van cranberry’s 

~

Grillade van coquille met hazelnoot en kastanjepompoen

~

Jonge patrijs, morieljes, krokantje van witloof

~

Bourbon perzik met vanillebavarois, blauwe bes

~

€ 74

Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Traiteur menu 1: € 50

Je kan traiteur bestellen door je menukeuze te mailen naar info@restaurantforum.be. We bevestigen je bestelling nog dezelfde dag. We werken uitsluitend met verse producten, daarom vragen we je graag om je bestelling minstens 2 dagen op voorhand door te mailen. Graag vooraf overschrijven op het rekeningnummer BE98737057991693 van Forum BV met vermelding 'traiteur + je naam'. 

gerookte zalm, advocado,granaatappel

~

stoofpotje van hertenbout met kriekbier

~

Normandische tiramisu

~

Traiteur menu 1: € 50

Deze menu serveren we van 18 oktober tot 29 november

 

Gerookte eend, risotto van zwarte pasta, compote van cranberry’s 

~

Grillade van coquille met hazelnoot en kastanjepompoen

~

Jonge patrijs, morieljes, krokantje van witloof

~

Bourbon perzik met vanillebavarois, blauwe bes

~

€ 74

Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Traiteur menu 2: € 65

Je kan traiteur bestellen door je menukeuze te mailen naar info@restaurantforum.be. We bevestigen je bestelling nog dezelfde dag. We werken uitsluitend met verse producten, daarom vragen we je graag om je bestelling minstens 2 dagen op voorhand door te mailen. Graag vooraf overschrijven op het rekeningnummer BE98737057991693 van Forum BV met vermelding 'traiteur + je naam'. 

gerookte eend, zwarte risotto, compote van cranberry’s

~

grillade van coquille met hazelnoot en kastanjepompoen

~

jonge patrijs, morieljes, krokantje van witloof

~

bourbon perzik met vanillebavarois, blauwe bes

Traiteur menu 2: € 65

Deze menu serveren we van 18 oktober tot 29 november

 

Gerookte eend, risotto van zwarte pasta, compote van cranberry’s 

~

Grillade van coquille met hazelnoot en kastanjepompoen

~

Jonge patrijs, morieljes, krokantje van witloof

~

Bourbon perzik met vanillebavarois, blauwe bes

~

€ 74

Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98