Traiteur kerstavond / kerstdag: € 75
Je kan traiteur bestellen door je menukeuze te mailen naar info@restaurantforum.be. We bevestigen je bestelling nog dezelfde dag. We werken uitsluitend met verse producten. Als je traiteur wenst te bestellen voor de feestdagen, vragen we je om minstens 14 dagen op voorhand door te mailen. Graag vooraf overschrijven op het rekeningnummer BE98737057991693 van Forum BV met vermelding 'traiteur + je naam'.
handgesneden tartaar van tonijn, mozarella en sorbet van waterkers.
~
Deense kabeljauw, Sancerreboter en ragout van venusschelpjes
~
hertfilet, gesmoord witloof, crème van flespompoen aardpeer, jus van rode Port
~
cheese cake, kersensabayon
Traiteur kerstavond / kerstdag: € 75
Deze menu serveren we van 18 oktober tot 29 november
Gerookte eend, risotto van zwarte pasta, compote van cranberry’s
~
Grillade van coquille met hazelnoot en kastanjepompoen
~
Jonge patrijs, morieljes, krokantje van witloof
~
Bourbon perzik met vanillebavarois, blauwe bes
~
€ 74
Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Traiteur oudejaar / nieuwjaar: € 75
Je kan traiteur bestellen door je menukeuze te mailen naar info@restaurantforum.be. We bevestigen je bestelling nog dezelfde dag. We werken uitsluitend met verse producten. Als je traiteur wenst te bestellen voor de feestdagen, vragen we je om minstens 14 dagen op voorhand door te mailen. Graag vooraf overschrijven op het rekeningnummer BE98737057991693 van Forum BV met vermelding 'traiteur + je naam'.
salade van kreeft, zwarte pasta, dressing van tomaat en munt
~
compositie van zeeduivel, Serrano en Parmezaanschuim
~
fazant 'Fine Champagne' de boutjes uitgebeend met panchetta
~
Panna cotta van Champagne, tuille van vers fruit
Traiteur oudejaar / nieuwjaar: € 75
Deze menu serveren we van 18 oktober tot 29 november
Gerookte eend, risotto van zwarte pasta, compote van cranberry’s
~
Grillade van coquille met hazelnoot en kastanjepompoen
~
Jonge patrijs, morieljes, krokantje van witloof
~
Bourbon perzik met vanillebavarois, blauwe bes
~
€ 74
Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Hapjesbord € 11
3 verfijnde hapjes, chef's choice.
Hapjesbord € 11
Deze menu serveren we van 18 oktober tot 29 november
Gerookte eend, risotto van zwarte pasta, compote van cranberry’s
~
Grillade van coquille met hazelnoot en kastanjepompoen
~
Jonge patrijs, morieljes, krokantje van witloof
~
Bourbon perzik met vanillebavarois, blauwe bes
~
€ 74
Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98