You seem to be using an unsupported browser
Outdated browsers can expose your computer to security risks. To get the best experience using our site, you’ll need to upgrade to a newer browser.
restaurantforum

Feestdagen

Kerstavond en Kerstdag

Dit menu serveert we op Kerstavond en Kerstdag.

Volzet​​​​​​​

Champagne Didier Michel Brut

Hapjesbord

~

handgesneden tartaar van tonijn, mozarella en sorbet van waterkers

~

Deense kabeljauw, sancerreboter en ragout van venusschelpjes

~

hertfilet, gesmoord witloof, crème van gele wortel, jus van rode Port

~

 

Cheese cake, kersensabayon

~

met champagne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Je reservatie is pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag, ten laatse tegen 1 december met vermelding van naam, datum en aantal personen.

Bankrekening Forum BV: BE98 7370 5799 1693

Kerstavond en Kerstdag

Deze menu serveren we van 7 september tot en met 13 oktober.

 

vitello tonato, gedroogde honingtomaatjes

~

heilbot, aardpeer en champagne beurre blanc

~

Caneton eend 'Wellington' en bospaddenstoelen

~

banaan karamel met passievrucht en gepocheerde ananas

~

€ 74

Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Oudejaarsavond

Volzet

Champagne Didier Michel Brut

Hapjesbord

~

salade van kreeft, zwarte pasta, dressing van tomaat en munt

~

compositie van zeeduivel, serrano en parmezaanschuim

~

fazant 'Fine Champagne' de boutjes uitgebeend met panchetta

~

 

sorbet en panna cotta van Champagne, tuille van vers fruit

~

met champagne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 120

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 120

Je reservatie is pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag, ten laatse tegen 1 december met vermelding van naam, datum en aantal personen.

Bankrekening Forum BV: BE98 7370 5799 1693

Oudejaarsavond

Deze menu serveren we van 7 september tot en met 13 oktober.

 

vitello tonato, gedroogde honingtomaatjes

~

heilbot, aardpeer en champagne beurre blanc

~

Caneton eend 'Wellington' en bospaddenstoelen

~

banaan karamel met passievrucht en gepocheerde ananas

~

€ 74

Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Nieuwjaarsdag

Deze menu serveren we op Nieuwjaarsdag

Volzet

Champagne Didier Michel Brut

Hapjesbord

~

carpaccio van hertenkalf, gemberdressing, gekonfijte rode ui met steranijs

~

geroosterde Sint-Jakobsvruchten, risotto met truffel

~

Jonge 'Marcassin' ever op lage temperatuur gegaard, bospaddenstoelen

~

 

gepocheerde Williamspeer, frambozenbiscuit, mango-roomijs

~

met champagne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Je reservatie is pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag, ten laatse tegen 1 december met vermelding van naam, datum en aantal personen.

Bankrekening Forum BV: BE98 7370 5799 1693

Nieuwjaarsdag

Deze menu serveren we van 7 september tot en met 13 oktober.

 

vitello tonato, gedroogde honingtomaatjes

~

heilbot, aardpeer en champagne beurre blanc

~

Caneton eend 'Wellington' en bospaddenstoelen

~

banaan karamel met passievrucht en gepocheerde ananas

~

€ 74

Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Traiteur feestdagen

Je kan traiteur bestellen door je menukeuze te mailen naar info@restaurantforum.be. We bevestigen je bestelling nog dezelfde dag. We vragen je graag om je bestelling 14 dagen op voorhand door te mailen.

Je bestelling is pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag, ten laatse 14 dagen voor afhaaldatum. Bij de overschrijving graag deze mededeling toevoegen: je naam, datum van afhaalmoment en menukeuze. Bankrekening Forum BV: BE98 7370 5799 1693

Hapjesbord € 11

3 verfijnde hapjes, chef's choice.

~

Afhaalmenu kerstavond/ kerstdag  € 75

Handgesneden tartaar van tonijn, mozarella en sorbet van waterkers.

Deense kabeljauw, Sancerreboter en ragout van venusschelpjes

Hertfilet, gesmoord witloof, crème van flespompoen aardpeer, jus van rode Port

Cheese cake, kersensabayon

~

Afhaalmenu oudejaar / nieuwjaar  € 75

salade van kreeft, zwarte pasta, dressing van tomaat en munt

compositie van zeeduivel,Serrano en Parmezaanschuim

fazant 'Fine Champagne' de boutjes uitgebeend met panchetta

panna cotta van Champagne, tuille van vers fruit

~

Traiteur feestdagen

Deze menu serveren we van 7 september tot en met 13 oktober.

 

vitello tonato, gedroogde honingtomaatjes

~

heilbot, aardpeer en champagne beurre blanc

~

Caneton eend 'Wellington' en bospaddenstoelen

~

banaan karamel met passievrucht en gepocheerde ananas

~

€ 74

Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98