Kerstavond en Kerstdag
Dit menu serveert we op Kerstavond en Kerstdag.
Volzet
Champagne Didier Michel Brut
Hapjesbord
~
handgesneden tartaar van tonijn, mozarella en sorbet van waterkers
~
Deense kabeljauw, sancerreboter en ragout van venusschelpjes
~
hertfilet, gesmoord witloof, crème van gele wortel, jus van rode Port
~
Cheese cake, kersensabayon
~
met champagne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Je reservatie is pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag, ten laatse tegen 1 december met vermelding van naam, datum en aantal personen.
Bankrekening Forum BV: BE98 7370 5799 1693
Kerstavond en Kerstdag
Deze menu serveren we van 7 september tot en met 13 oktober.
vitello tonato, gedroogde honingtomaatjes
~
heilbot, aardpeer en champagne beurre blanc
~
Caneton eend 'Wellington' en bospaddenstoelen
~
banaan karamel met passievrucht en gepocheerde ananas
~
€ 74
Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Oudejaarsavond
Volzet
Champagne Didier Michel Brut
Hapjesbord
~
salade van kreeft, zwarte pasta, dressing van tomaat en munt
~
compositie van zeeduivel, serrano en parmezaanschuim
~
fazant 'Fine Champagne' de boutjes uitgebeend met panchetta
~
sorbet en panna cotta van Champagne, tuille van vers fruit
~
met champagne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 120
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 120
Je reservatie is pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag, ten laatse tegen 1 december met vermelding van naam, datum en aantal personen.
Bankrekening Forum BV: BE98 7370 5799 1693
Oudejaarsavond
Deze menu serveren we van 7 september tot en met 13 oktober.
vitello tonato, gedroogde honingtomaatjes
~
heilbot, aardpeer en champagne beurre blanc
~
Caneton eend 'Wellington' en bospaddenstoelen
~
banaan karamel met passievrucht en gepocheerde ananas
~
€ 74
Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Nieuwjaarsdag
Deze menu serveren we op Nieuwjaarsdag
Volzet
Champagne Didier Michel Brut
Hapjesbord
~
carpaccio van hertenkalf, gemberdressing, gekonfijte rode ui met steranijs
~
geroosterde Sint-Jakobsvruchten, risotto met truffel
~
Jonge 'Marcassin' ever op lage temperatuur gegaard, bospaddenstoelen
~
gepocheerde Williamspeer, frambozenbiscuit, mango-roomijs
~
met champagne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Je reservatie is pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag, ten laatse tegen 1 december met vermelding van naam, datum en aantal personen.
Bankrekening Forum BV: BE98 7370 5799 1693
Nieuwjaarsdag
Deze menu serveren we van 7 september tot en met 13 oktober.
vitello tonato, gedroogde honingtomaatjes
~
heilbot, aardpeer en champagne beurre blanc
~
Caneton eend 'Wellington' en bospaddenstoelen
~
banaan karamel met passievrucht en gepocheerde ananas
~
€ 74
Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Traiteur feestdagen
Je kan traiteur bestellen door je menukeuze te mailen naar info@restaurantforum.be. We bevestigen je bestelling nog dezelfde dag. We vragen je graag om je bestelling 14 dagen op voorhand door te mailen.
Je bestelling is pas definitief na overschrijving van het volledige bedrag, ten laatse 14 dagen voor afhaaldatum. Bij de overschrijving graag deze mededeling toevoegen: je naam, datum van afhaalmoment en menukeuze. Bankrekening Forum BV: BE98 7370 5799 1693
Hapjesbord € 11
3 verfijnde hapjes, chef's choice.
~
Afhaalmenu kerstavond/ kerstdag € 75
Handgesneden tartaar van tonijn, mozarella en sorbet van waterkers.
Deense kabeljauw, Sancerreboter en ragout van venusschelpjes
Hertfilet, gesmoord witloof, crème van flespompoen aardpeer, jus van rode Port
Cheese cake, kersensabayon
~
Afhaalmenu oudejaar / nieuwjaar € 75
salade van kreeft, zwarte pasta, dressing van tomaat en munt
compositie van zeeduivel,Serrano en Parmezaanschuim
fazant 'Fine Champagne' de boutjes uitgebeend met panchetta
panna cotta van Champagne, tuille van vers fruit
~
Traiteur feestdagen
Deze menu serveren we van 7 september tot en met 13 oktober.
vitello tonato, gedroogde honingtomaatjes
~
heilbot, aardpeer en champagne beurre blanc
~
Caneton eend 'Wellington' en bospaddenstoelen
~
banaan karamel met passievrucht en gepocheerde ananas
~
€ 74
Met champagne Vély Prodhomme, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98