You seem to be using an unsupported browser
Outdated browsers can expose your computer to security risks. To get the best experience using our site, you’ll need to upgrade to a newer browser.
restaurantforum
<>

Traiteur

Afhaalmenu

Afhaalmenu van 08/01 tot en met 13/02

Alle gerechten worden per portie verpakt of op het bord geschikt. Jouw gemak staat voorop, we vermelden telkens de temperatuur voor de oven en de opwarmtijd.

Graag vooraf overschrijving op rekeningnummer BE 98737057991693 van Forum BV met vermelding van naam en datum. Cash bij afhaling kan ook. Wij rekenen geen leeggoed aan, maar we ontvangen het graag binnen de week terug. 

~

gebrande ridderforel in ‘t groen

~

fazant 'Fine Champagne' de boutjes uitgebeend met panchetta

~

panna cotta van Champagne, tuille van vers fruit

~

€ 50

 

Afhaalmenu

Dit menu serveren wij van 18 februari tot en met 13 maart

 

drie bereidingen van ganzenlever peperkoeken hartjes, clementine-olie

~

skrei kabeljauw gelakt met gember, mangosalsa

~

de onweerstaanbare Pluma Iberico, geroosterde groene asperges, Rattes Du Touquet

~

een kussen van witte chocolade met crispearls en daarop een glanzende parfait amour

~

€ 74

Met champagne Didier Michel wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98