Forum - placeholder

Kaart

Gourmand

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Ceviche van makreel met espuma van yuzu 
of
Rundscarpaccio, crème van Parmezan 
Forum - Decoration
Schelvis met kruidenkorst 
of
Met sinaas gelakte eendenbout, structuren van pompoen
Forum - Decoration
Tarte tatin 
of
Kersen clafoutis
€ 39,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 65,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 65,00

Gourmand

Deze menu wordt u aangeboden van 14 februari tot 27 maart 2020.
Roulade van ridderforel in ‘t groen 
of
Carpaccio van hertenbout, gefruite selder

Forum - Decoration
Gebraad van ever met saus van Rodenbach
of
Snoekbaars met pastinaak en botersaus

Forum - Decoration
Poire ‘Belle Hélène’
of
Chocolade in drie structuren

€ 39,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 65,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 65,00

Escoffier

Deze menu wordt u aangeboden van 8 januari tot 13 februari 2020.
Shortrib, avocado, en gerookte paling 
Forum - Decoration
Kreeft met linguine en bosui
Forum - Decoration
Hertenrug met pastinaakpuree, gebakken cantharellen 
Forum - Decoration
Mont Blanc
Compositie van clementine, ganache, vanillemousse en kastanje
€ 62,00
Met champagne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Escoffier

Deze menu wordt u aangeboden van 14 februari tot 27 maart 2020.
Op 14, 15 en 16 februari serveren we uitsluitend deze menu. 
Proeverij van minigerechtjes:
Crème brûlée van Cambozola en peer
Ceviche van coquille / crème van cocos
Canadese kreeft in volle glorie 

Forum - Decoration
The love Fish, broccoli en gerookte paling 

Forum - Decoration
Gelakt kalfsribstuk, tempura van groene asperges, ganache van eendenlever

Forum - Decoration
Amor Perfecto

Forum - Decoration
€ 62,00
Met champagne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Kreeftenmenu

De eerste helft, lauw geserveerd “Belle Vue” 
Forum - Decoration
De tweede helft geroosterd met botersaus 
Forum - Decoration
Kolonel - limoensorbet met munt en wodka
€ 62,00
Met champagne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Kreeftenmenu

Deze menu wordt u aangeboden van 19 oktober 2019 tot 8 november 2019.
Tartaar van Tonijn / wasabidressing
of
Carpaccio van rundsvlees, chutney en tomaten
Forum - Decoration
Stoofpotje van koekoek, saus van kriekbier
of
Kabeljauw ‘Belle-Epoque'
Forum - Decoration
Créme brûlée met limoncello en chocolade
of
Trifle met rood fruit
€ 39,00
Met Crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 62,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 62,00
Arrangement voor de chauffeur: aperitief, 2 proevertjes wijn, tafelwater en koffie of thee: € 58,00

Valentijnmenu

Deze menu wordt geserveerd op 14, 15 en 16 februari.
Proeverij van minigerechtjes:
Crème brûlée van Cambozola en peer
Ceviche van coquille / crème van cocos
Canadese kreeft in volle glorie 
Forum - Decoration
The love Fish, broccoli en gerookte paling 
Forum - Decoration
Gelakt kalfsribstuk, tempura van groene asperges, ganache van eendenlever
Forum - Decoration
Amor Perfecto
€ 62,00
Met champagne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

Valentijnmenu

Deze menu wordt u aangeboden van 14 februari tot 27 maart 2020.
Op 14, 15 en 16 februari serveren we uitsluitend deze menu. 
Proeverij van minigerechtjes:
Crème brûlée van Cambozola en peer
Ceviche van coquille / crème van cocos
Canadese kreeft in volle glorie 
Forum - Decoration
The love Fish, broccoli en gerookte paling 

Forum - Decoration
Gelakt kalfsribstuk, tempura van groene asperges, ganache van eendenlever

Forum - Decoration
Amor Perfecto

Forum - Decoration
€ 62,00
Met champagne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00
Alcoholvrij arrangement: apéritief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 85,00

à la carte

Deze à la carte gerechten worden geserveerd van 8 januari tot 13 februari 2020.
Proeverij van minigerechtjes: crème brûlée van Cambozola en peer / ceviche van coquille met crème van cocos / Canadese kreeft in volle glorie.
€ 22,00
Gebakken ganzenlever, brioche, zoetzure rode ui
€ 26,00
The love Fish, broccoli en gerookte paling
€ 22,00
€ 28,00
Halve kreeft lauw geserveerd ‘Belle Vue’ (800gr, per 2 pers)
€ 29,00
€ 29,00
Halve kreeft, geroosterd met botersaus (800gr, per 2 pers)
€ 29,00
€ 29,00
Forum - Decoration

à la carte

Deze menu wordt u aangeboden van 19 oktober 2019 tot 8 november 2019.
Course #1
€ 30,50
Course #1
€ 30,50
Course #1
€ 30,50
Course #1
€ 30,50
Course #1
€ 30,50
Forum - Decoration
Reserveer