You seem to be using an unsupported browser
Outdated browsers can expose your computer to security risks. To get the best experience using our site, you’ll need to upgrade to a newer browser.
restaurantforum

Kaart

Escoffier

Dit menu wordt geserveerd vanaf 29 november tot en met 21 december.

Het restaurant is tijdelijk gesloten, eens we weten wanneer we terug kunnen openen zullen we dit op de homepage vermelden. 

Menu Escoffier € 74

gerookte eend, kruidensalade, compote van rabarber

~

grillade van coquille met hazelnoot en kastanjepompoen

~

jonge patrijs, morieljes, pommes Anna

~

bourbon perzik met vanillebavarois, blauwe bes

 

Met champagne Didier Michel Premier Cru, wijnen, tafelwater en koffie : € 98

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98

 

€ 74

 

Met champagne Hugues D'Orfeuille wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 99

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, en koffie: € 99

Escoffier

Dit menu wordt geserveerd van 9 september tot en met 19 oktober

 

 

 

Menu Escoffier

javannais van eendenlever en gerookte eend 

    *alternatief: Iberico Bellota ham, watermeloen

***

zeebaars met girolles en risotto

***

kalfslende sous vide gegaard,onder salie-hazelnotenkorst

***

trio van nagerechten:
mascarponebalk met limoncello
crèmeux van kersen met chocolade, karamel en vanille
luxe granola 
 

€ 74

Met champagne Hueghes D'Orfeuilles, wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 99

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sapjes, tafelwater en koffie van thee: € 99

Gourmand

Dit menu wordt geserveerd vanaf 29 november tot en met 21 december.

Het restaurant is tijdelijk gesloten, eens we weten wanneer we terug kunnen openen zullen we dit op de homepage vermelden. 

Menu Gourmand € 54

 

voorgerecht

gerookte zalm, advocado, granaatappelof 

of

gedroogde ham van wildzwijn, waldorfsalade

~

hoofdgerecht

stoofpotje van hertenbout met kriekbier

of  

zeebaars, pastinaak ,botersaus

~

nagerecht

parfait van wijnperzik

of 

Normandische tiramisu

 

Met crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 78

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 78

 

Onze menu’s worden uitsluitend voor het voltallige gezelschap geserveerd.

 

€ 54

Met aperitief Crémant d'Alsace, wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 82

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, en koffie: € 82

Gourmand

Dit menu wordt geserveerd van 9 september tot en met 19 oktober

MENU GOURMAND                

 

ceviche van tonijn

of

vitello tonato

***

snoekbaars gelakt met appelstroop

of

parelhoenfricassèe, gebakken shi take

***

ijsgekoelde soufflée van Grand Marnier

of

duo van witte en fondant chocolade

 

 

 

€ 54

 

Met Crémant d’Alsace, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 82

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 82

Kreeftenmenu

Graag de kreeftenmenu op voorhand reserveren, zo zorgen we voor een heerlijk verse menu. 

Het restaurant is tijdelijk gesloten, eens we weten wanneer we terug kunnen openen zullen we dit op de homepage vermelden. 

een volledige kreeft (800gr) per persoon

~

de eerste helft geroosterd met botersaus

~

de tweede helft Thermidor, basmatirijst

~

kolonel (limoensorbet, wodka en munt)

€ 75

 

Met champagne Didier Michel Premier Cru, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 99

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, en koffie: € 99

Kreeftenmenu

carpaccio,van coquilles en coeur de boeuf tomaat

~

skrei, beurre blanc en primeurasperges

~

Mechelse koekoek, beukenzwammetjes en panchetta sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel

Lunch

Elke werkdagmiddag

voorgerecht, hoofdgerecht

€ 35

 

met aangepaste wijn en koffie € 50

Lunch

carpaccio,van coquilles en coeur de boeuf tomaat

~

skrei, beurre blanc en primeurasperges

~

Mechelse koekoek, beukenzwammetjes en panchetta sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel