You seem to be using an unsupported browser
Outdated browsers can expose your computer to security risks. To get the best experience using our site, you’ll need to upgrade to a newer browser.
restaurantforum

Kaart

Escoffier

Dit menu wordt geserveerd tot en met donderdag 5 juni.

 

 

carpaccio van coquilles, yuzu-marinade

***             

 zonnevis, Hollandse saus en Mechelse wittekoppen

***

Secreto Iberico, geroosterde artisjok, aardappelnestje

**

tartelette van rood fruit en kersensorbet

 

€ 74

 

Met champagne Hugues D'Orfeuille wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 99

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, en koffie: € 99

Escoffier

Dit menu wordt geserveerd van 6 juni tot en met 18 juli

 

 

 

Menu Escoffier                74

 

Remoulade van kreeft en Granny Smith

»

Sint Jacobsnoten met gedroogde Serrano,

tomatenvinaigrette

»

lamskroon, Torhoutse mosterd en asperges

(alternatief:rundsfilet in dezelfde bereiding)

»

delice van chocolade, frambozenmousse en mango

€ 74

Met champagne Hueghes D'Orfeuilles, wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 99

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sapjes, tafelwater en koffie van thee: € 99

Gourmand

Dit menu wordt geserveerd van 3 mei tot en met donderdag 5 juni.

Op moederdag 11 mei serveren wij uitsluitend het Escoffier menu.

 

voorgerecht

Asperges, zachte gegaarde zalmsnippers

of

Avocadotaartje, gerookte eend, tomatendressing

 

 

hoofdgerecht

Speenvarkenrug, Torhoutse mosterd

of

Zeebaars, venkel, erwtenmouseline

nagerecht

Cheesecake met Amaretto en cocos

of

Chocolade crémeux met sesam

€ 54

Met aperitief Crémant d'Alsace, wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 82

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, en koffie: € 82

Gourmand

Dit menu wordt geserveerd van 6 juni tot en met 18 juli

MENU GOURMAND                

 

tartaar van tonijn, espuma van wasabi
of 
rundscarpaccio, tomatenchutney

»

gekonfijte eendenbout, knolseldergratin
of 
krokante zonnevis, kruidenboter

»

citroentaartje, crème Anglaise

of 

chocolademousse à la minute

 

 

 

€ 54

 

Met Crémant d’Alsace, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 82

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 82

Kreeftenmenu

Graag de kreeftenmenu op voorhand reserveren, zo zorgen we voor een heerlijk verse menu. 

een volledige kreeft (800gr) per persoon

~

de eerste helft geroosterd met botersaus

~

de tweede helft Thermidor, basmatirijst

~

kolonel (limoensorbet, wodka en munt)

€ 75

 

Met champagne Didier Michel Premier Cru, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 99

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, en koffie: € 99

Kreeftenmenu

carpaccio,van coquilles en coeur de boeuf tomaat

~

skrei, beurre blanc en primeurasperges

~

Mechelse koekoek, beukenzwammetjes en panchetta sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel

Lunch

Elke werkdagmiddag

voorgerecht, hoofdgerecht

€ 35

 

met aangepaste wijn en koffie € 50

Lunch

carpaccio,van coquilles en coeur de boeuf tomaat

~

skrei, beurre blanc en primeurasperges

~

Mechelse koekoek, beukenzwammetjes en panchetta sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel