
Escoffier
Dit menu wordt geserveerd vanaf 29 november tot en met 21 december.
Het restaurant is tijdelijk gesloten, eens we weten wanneer we terug kunnen openen zullen we dit op de homepage vermelden.
Menu Escoffier € 74
gerookte eend, kruidensalade, compote van rabarber
~
grillade van coquille met hazelnoot en kastanjepompoen
~
jonge patrijs, morieljes, pommes Anna
~
bourbon perzik met vanillebavarois, blauwe bes
Met champagne Didier Michel Premier Cru, wijnen, tafelwater en koffie : € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 98
Met champagne Hugues D'Orfeuille wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 99
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, en koffie: € 99
Escoffier
Dit menu wordt geserveerd van 9 september tot en met 19 oktober
Menu Escoffier
javannais van eendenlever en gerookte eend
*alternatief: Iberico Bellota ham, watermeloen
***
zeebaars met girolles en risotto
***
kalfslende sous vide gegaard,onder salie-hazelnotenkorst
***
trio van nagerechten:
mascarponebalk met limoncello
crèmeux van kersen met chocolade, karamel en vanille
luxe granola
Met champagne Hueghes D'Orfeuilles, wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 99
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sapjes, tafelwater en koffie van thee: € 99
Gourmand
Dit menu wordt geserveerd vanaf 29 november tot en met 21 december.
Het restaurant is tijdelijk gesloten, eens we weten wanneer we terug kunnen openen zullen we dit op de homepage vermelden.
Menu Gourmand € 54
voorgerecht
gerookte zalm, advocado, granaatappelof
of
gedroogde ham van wildzwijn, waldorfsalade
~
hoofdgerecht
stoofpotje van hertenbout met kriekbier
of
zeebaars, pastinaak ,botersaus
~
nagerecht
parfait van wijnperzik
of
Normandische tiramisu
Met crémant de Bourgogne, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 78
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 78
Onze menu’s worden uitsluitend voor het voltallige gezelschap geserveerd.
Met aperitief Crémant d'Alsace, wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 82
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, en koffie: € 82
Gourmand
Dit menu wordt geserveerd van 9 september tot en met 19 oktober
MENU GOURMAND
ceviche van tonijn
of
vitello tonato
***
snoekbaars gelakt met appelstroop
of
parelhoenfricassèe, gebakken shi take
***
ijsgekoelde soufflée van Grand Marnier
of
duo van witte en fondant chocolade
Met Crémant d’Alsace, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 82
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 82
Kreeftenmenu
Graag de kreeftenmenu op voorhand reserveren, zo zorgen we voor een heerlijk verse menu.
Het restaurant is tijdelijk gesloten, eens we weten wanneer we terug kunnen openen zullen we dit op de homepage vermelden.
een volledige kreeft (800gr) per persoon
~
de eerste helft geroosterd met botersaus
~
de tweede helft Thermidor, basmatirijst
~
kolonel (limoensorbet, wodka en munt)
Met champagne Didier Michel Premier Cru, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 99
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, en koffie: € 99
Kreeftenmenu
carpaccio,van coquilles en coeur de boeuf tomaat
~
skrei, beurre blanc en primeurasperges
~
Mechelse koekoek, beukenzwammetjes en panchetta sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel
Lunch
Elke werkdagmiddag
voorgerecht, hoofdgerecht
met aangepaste wijn en koffie € 50
Lunch
carpaccio,van coquilles en coeur de boeuf tomaat
~
skrei, beurre blanc en primeurasperges
~
Mechelse koekoek, beukenzwammetjes en panchetta sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel

