

Escoffier
Dit menu wordt geserveerd van 21 maart tot en met 2 mei.
jaarlijkse verlof van 12 tot en met 21 april.
de beroemde vitello tonnato zoals in Piëmonte
~
witte heilbot, kruidenkorst, coulis van tomaat
~
Hindekroon, eekhoorntjesbrood, crèmeux van pastinaak
~
à la minute roomijs, kersenmousse, chocolade
Met champagne Hugues D'Orfeuille wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, en koffie: € 98
Escoffier
Dit menu wordt geserveerd van 21 maart tot en met 2 mei.
jaarlijks verlof van 12 tot en met 21 april.
carpaccio van coquilles, yuzumarinade
Gebakken heilbot, Holandse saus en handgepelde garnalen
Secreto Iberico met asperges, geroosterde artisjok
Geroosterde perzik, chocoladeganache, biscuitgebak
Met champagne Hueghes D'Orfeuilles, wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 98
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sapjes, tafelwater en koffie van thee: € 98
Gourmand
Dit menu wordt geserveerd van 21 maart tot en met 2 mei.
jaarlijks verlof van 12 tot en met 21 april.
voorgerechten
Geroosterde scampi, op Indische wijze
of
runderscarpaccio, lentesalade
hoofdgerecht
gekonfijte eend op Provençaalse wijze
of
krokante zonnevis, hofmeesterboter
nagerecht
ruby van framboos, chocolade
of
Café Glacé
Met aperitief Crémant d'Alsace, wijnen, tafelwater en koffie van thee: € 78
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, en koffie: € 78
Gourmand
Dit menu serveert wij van 21 maart tot en met 11 april.
voorgerechten
Asperges, zachte gegaarde zalmsnippers
of
Avocadotaartje, gerookte eend, tomatendressing
~
hoofdgerecht
Speenvarkenrug, Torhoutse mosterd
of
Zeebaars, venkel, erwtenmouseline
~
ongerechtigd
Cheesecake met Amaretto en cocos
of
Chocolade crémeux met sesam
Met Crémant d’Alsace, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 78
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 2 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 78
Kreeftenmenu
Graag de kreeftenmenu op voorhand reserveren, zo zorgen we voor een heerlijk verse menu.
een volledige kreeft (800gr) per persoon
~
de eerste helft geroosterd met botersaus
~
de tweede helft Thermidor, basmatirijst
~
kolonel (limoensorbet, wodka en munt)
Met champagne Didier Michel Premier Cru, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 99
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, en koffie: € 99
Kreeftenmenu
carpaccio,van coquilles en coeur de boeuf tomaat
~
skrei, beurre blanc en primeurasperges
~
Mechelse koekoek, beukenzwammetjes en panchetta sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel
Lunch
Elke werkdagmiddag
voorgerecht, hoofdgerecht
met aangepaste wijn en koffie € 50
Lunch
carpaccio,van coquilles en coeur de boeuf tomaat
~
skrei, beurre blanc en primeurasperges
~
Mechelse koekoek, beukenzwammetjes en panchetta sabayon van vlierbloesem, sorbet groene appel