[:swvar:text:33:]
[:swvar:text:34:]
Forum - placeholder

Kaart

Kerstavond en Kerstdag (volzet)

Champagne D'Orfeuille Brut blancs de blancs, hapjesbord

Forum - Decoration

handgesneden tartaar van tonijn, mozarella en sorbet van waterkers

Forum - Decoration

Deense kabeljauw, sancerreboter en ragout van venusschelpjes

Forum - Decoration

Marcassin, op lage temperatuur gegaard met cantharellen en jus van rode Port

Forum - Decoration

 Jingle Bells  - chocolademousse, mandarijn, cremeux van Petit Beurre-koekjes 

Forum - Decoration
€ 70 pp

met champagne Hugues d’Orfeuille, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 94 pp
alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 94 pp

Kerstavond en Kerstdag (volzet)

deze menu serveren we van 11 november - 19 december

Forum - Decoration

marinade van Sint-Jacobschelpen, koolrabi, en kruidensalaatje 

Forum - Decoration

kreeft met linguine en bosui 

Forum - Decoration

Fazant 'fine champagne' met pastinaakpuree, gebakken cantherellen

Forum - Decoration

toscanella: krokantje met ganache, crèmesoes en sorbet van bloedsinaasappel

Forum - Decoration
€ 65 pp

Met champagne Hugues d’Orfeuille, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 88 pp
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 88 pp

Oudejaarsavond (volzet)

Champagne D'Orfeuille Brut blancs de blancs, hapjesbord

Forum - Decoration

Salade van kreeft, zwarte pasta, dressing van tomaat en munt

Forum - Decoration

Compositie van zeeduivel, Serrano en Parmezaanschuim

Forum - Decoration

Met ricotta en nootjes gevulde fazant, de boutjes gekonfijt met truffel

Forum - Decoration

 Grand Dessert - panna cotta, veenbes, witte chocolade 

Forum - Decoration

Prijs van dit menu met aperitief Champagne, wijnen, tafelwater, koffie of thee en Champagne om middernacht inbegrepen € 110 p.p.

Wij verwelkomen jullie graag tussen 19 en 20u.

Uw reservatie is definitief na overschrijving van het volledige bedrag, met vermelding van naam en aantal personen.

Dit ten laatste op 10/12.

Forum BV:

BE98 7370 5799 1693

Oudejaarsavond (volzet)

deze menu serveren we van 11 november - 19 december

Forum - Decoration

marinade van Sint-Jacobschelpen, koolrabi, en kruidensalaatje 

Forum - Decoration

kreeft met linguine en bosui 

Forum - Decoration

Fazant 'fine champagne' met pastinaakpuree, gebakken cantherellen

Forum - Decoration

toscanella: krokantje met ganache, crèmesoes en sorbet van bloedsinaasappel

Forum - Decoration
€ 65 pp

Met champagne Hugues d’Orfeuille, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 88 pp
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 88 pp

Nieuwjaarsdag (volzet)

Champagne D'Orfeuille Brut blancs de blancs, hapjesbord

Forum - Decoration

Salade van kreeft, zwarte pasta, dressing van tomaat en munt

Forum - Decoration

Compositie van zeeduivel, Serrano en Parmezaanschuim

Forum - Decoration

Met ricotta en nootjes gevulde fazant, de boutjes gekonfijt met truffel

Forum - Decoration

Gratin van vruchtensla, passieschuim en frambozen-roomijs

Forum - Decoration

Prijs van dit menu: € 70

Met champagne Hugues D’orfeuille, wijnen, tafelwater en koffie of thee : € 94

Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 94

Nieuwjaarsdag (volzet)

deze menu serveren we van 11 november - 19 december

Forum - Decoration

marinade van Sint-Jacobschelpen, koolrabi, en kruidensalaatje 

Forum - Decoration

kreeft met linguine en bosui 

Forum - Decoration

Fazant 'fine champagne' met pastinaakpuree, gebakken cantherellen

Forum - Decoration

toscanella: krokantje met ganache, crèmesoes en sorbet van bloedsinaasappel

Forum - Decoration
€ 65 pp

Met champagne Hugues d’Orfeuille, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 88 pp
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 88 pp