[:swvar:text:33:]
[:swvar:text:34:]
Forum - placeholder

Kaart

Kerstavond en Kerstdag

Champagne D'Orfeuille Brut blancs de blancs, hapjesbord

Forum - Decoration

handgesneden tartaar van tonijn, mozarella en sorbet van waterkers

Forum - Decoration

Deense kabeljauw, sancerreboter en ragout van venusschelpjes

Forum - Decoration

Damhertfilet, krokantje van kastanjepompoen, jus van rode Porto

Forum - Decoration

Belle Hélène 'new style'

Forum - Decoration
€ 65 pp

met champagne Hugues d’Orfeuille, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 88 pp
alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 88 pp

Kerstavond en Kerstdag

deze menu serveren we van 11 november - 19 december

Forum - Decoration

marinade van Sint-Jacobschelpen, koolrabi, en kruidensalaatje 

Forum - Decoration

kreeft met linguine en bosui 

Forum - Decoration

Fazant 'fine champagne' met pastinaakpuree, gebakken cantherellen

Forum - Decoration

toscanella: krokantje met ganache, crèmesoes en sorbet van bloedsinaasappel

Forum - Decoration
€ 65 pp

Met champagne Hugues d’Orfeuille, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 88 pp
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 88 pp

Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag (volzet)

Op oudejaarsavond en nieuwjaarsdag zijn we volzet

 

Champagne D'Orfeuille Brut blancs de blancs, hapjesbord

Forum - Decoration

Salade van kreeft, zwarte pasta, dressing witte Balsamico

Forum - Decoration

Compositie van zeeduivel, gedroogde serrano en saffraan

Forum - Decoration

Fazantfilet gevuld met eendenlever, stoofpotje van bospaddenstoelen

Forum - Decoration

Moulin Rouge - krokantje met chocolademousse en panna cotta framboos

Forum - Decoration

Prijs voor deze menu op oudejaarsavond met Champagne, wijnen, tafelwater en koffie € 99

Prijs voor deze menu op nieuwjaarsdag met Champagne, wijnen, tafelwater en koffie € 88

Het is ook mogelijk om een alcoholvrij arrangement te nemen, bij elk gerecht serveren we een bijpassende sap. 

 

Op oudejaarsavond verwelkomen we jullie graag tussen 19u en 20u. Uw reservatie voor oudejaar is pas definitief na overschrijving van het bedrag, met vermelding van naam, datum en aantal personen. We vragen je graag om de betaling voor 1 december te volbrengen. 

Forum BV

BE83 7512 0522 0415

Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag (volzet)

deze menu serveren we van 11 november - 19 december

Forum - Decoration

marinade van Sint-Jacobschelpen, koolrabi, en kruidensalaatje 

Forum - Decoration

kreeft met linguine en bosui 

Forum - Decoration

Fazant 'fine champagne' met pastinaakpuree, gebakken cantherellen

Forum - Decoration

toscanella: krokantje met ganache, crèmesoes en sorbet van bloedsinaasappel

Forum - Decoration
€ 65 pp

Met champagne Hugues d’Orfeuille, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 88 pp
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 88 pp

Afhaalmenu

Geniet thuis van onze feestmenu. Elk gerecht wordt per portie in borden geschikt, je hoeft enkel op te warmen en serveren. We voorzien de nodige instructies zodat je perfect weet hoe je het gerecht in de oven kan opwarmen. Je bestelling is definitief na overschrijving van het volledige bedrag, met vermelding van naam en afhaaldatum. Forum BV - BE83 7512 0522 0415

Forum - Decoration

Hapjesbord - 4 hapjes per persoon

Forum - Decoration

Salade van kreeft, zwarte pasta, dressing witte Balsamico

Forum - Decoration

Compositie van zeeduivel, gedroogde serrano en saffraanboter

Forum - Decoration

Fazantfilet gevuld met eendenlever, stoofpotje van bospaddenstoelen

Forum - Decoration

Moulin Rouge - krokantje met chocoademousse en panna cotta framboos

Forum - Decoration
€ 70 pp

Wij rekenen geen leeggoed aan, maar graag binnen de week terugbrengen. Bestellen kan één week voor de afhaaldatum. Uw bestelling is definitief na overschrijving van het volledige bedrag, met vermelding van naam en afhaaldatum.

 

 

Forum BV

BE83 7512 0522 0415

Afhaalmenu

deze menu serveren we van 11 november - 19 december

Forum - Decoration

marinade van Sint-Jacobschelpen, koolrabi, en kruidensalaatje 

Forum - Decoration

kreeft met linguine en bosui 

Forum - Decoration

Fazant 'fine champagne' met pastinaakpuree, gebakken cantherellen

Forum - Decoration

toscanella: krokantje met ganache, crèmesoes en sorbet van bloedsinaasappel

Forum - Decoration
€ 65 pp

Met champagne Hugues d’Orfeuille, wijnen, tafelwater en koffie of thee: € 88 pp
Alcoholvrij arrangement: aperitief, 3 sappen, tafelwater en koffie of thee: € 88 pp