Graag vooraf reserveren  ·  051 72 54 85  ·  online reserveren

Kwaliteit drijft altijd boven!


Bestemd voor allen die op zoek zijn naar een fijn culinair adres voor ieders geldbeurs, geeft de gids Bistronomie de beste verzameling van bistro's, brasseries en complexloze restaurants in Vlaanderen en Brussel.

De sleutelbegrippen zijn kwaliteitsvolle keuken in een karaktervol, eigen kader, met een losse, correcte bediening.

Deze associatie wordt samengesteld door professionals uit het vak, elk op hun beurt met jarenlange ervaring in de wondere restaurant-wereld.

Eerlijke en oprechte terroir keuken loont...Michelin bekroonde in 2010 restaurant Forum met een Bib Gourmand.
Telkens opnieuw is het heerlijk thuiskomen bij Bart en Sabine. Wat ooit begon als een typische kleine brasserie evolueerde naar een schitterende complexloze en toegangkelijke zaak die terecht kan pronken met een meer dan 28 jarig bestaan. Het is weinigen gegeven.

Het interieur is uitnodigend en verwelkomend en gaat in harmonie met de aanpak van Sabine. Erg hartelijk en met oog voor detais wordt u op uw wenken bediend.

Chef Bart gaat voluit voor de terroir keuken met een knipoog naar de mediterraanse invloeden, een brug tussen traditie en toekomst met veel aandacht voor smaak en kwaliteit waarbij het hoofdingrediënt alle aandacht krijgt.

Neem daar nog eens een pracht van een wijnkaart bij, tevens ook bekroond met het Fair Wine label van Vino, maken van restaurant Forum een absolute aanrader op uw lijstje.

Erg lekker en aangenaam tafelen tegen aantrekkelijke tarieven. Zo hoort het toch?

www.bistronomie.be