Graag vooraf reserveren  ·  051 72 54 85  ·  online reserveren

Recensies

Gault Milau 2009

Een adresje waar Bart en Sabine vandenbunder-Hardeman reeds 20 jaar lang hun klanten met hart en ziel ontvangen. Een pretentieloze keuken die de voorkeur geeft aan een aangenaam onthaal en persoonlijke service. De chef kent zijn gelijke niet als het er op aankomt op de bereiding van een prachtige kreeft van 800gr doorheen een menu speciaal aan hem gewijd. Het Escoffier menu biedt een assortiment van vis, zeevruchten en gevogelte aan terwijl het Terroir menu kiest voor een krokante scholfilet met asperges en een gekonfijte eendenbout met truffelsap. De rest van de kaart is klassiek met een wijnkelder die enkele flesjes telt tegen afgemeten prijzen.



Michelin 2009

Dit populaire adresje staat bekend om zijn gevarieerde keuken, waarin een licht zuidelijk accent te herkennen is. Aantrekkelijke lunchformule en menu's. Nieuw trendy Interieur ter ere van het 20 jarige jubeleum.



Gezellige ontvangst

4 van 5 bollenBeoordeeld op 17 november 2016 via mobiele applicatie Hier ben je werkelijk van harte welkom. Een vriendelijke gastvrouw maakt dat je zorgeloos aan tafel zitten en genieten van heerlijke bereidde gerechten. Sommige van de gerechten zijn zeer verrassend en bezitten enkele mooie smaaktoetsen. Ook de wijnkaart biedt enkele mooie buitengewone wijnen. Bezocht November, 2016 https://www.tripadvisor.nl/ShowUserReviews-g641833-d742296-r437962231-Forum-Torhout_West_Flanders_Province.html#

Tripadvisor


Super

5 van 5 bollenBeoordeeld op 21 september 2016 Wij komen hier maandelijks om het nieuwe bib gourmand menu te proeven. We worden telkens vriendelijk onthaald door gastvrouw Sabine.Alles smaakt en de bordjes zien er altijd als schilderijtjes uit. Bezocht September, 2016

Tripadvisor


Verjaardagsdiner

5 van 5 bollenBeoordeeld op 11 juli 2016 Zeer vriendelijke ontvangst van de gastvrouw. Gekozen voor het Bib gourmand menu, met aangepaste wijnen en aperitief. Porties zijn royaal, kreeg het zelfs niet allemaal op. Aangepaste wijnen zijn degelijk, en er wordt ook bijgeschonken. Zeer lekker gegeten. Bezocht Juli, 2016 5 van 5 bollen Prijs/kwaliteit 5 van 5 bollen Service 5 van 5 bollen

Tripadvisor


“Zilver smelt voor de glimlach van de gastvrouw”

5 van 5 bollenBeoordeeld op 16 juni 2016 In een warm interieur van een betere binnenhuisarchitect geniet je van een verzorgde "gedekte" tafel met exquis vaatwerk. De uitzonderlijk verfijnde amuses bij het aperitief versterken reeds het idee dat de chef een waardevolle expertise heeft opgebouwd. In voor- en hoofdgerechten en dessert wordt dit bevestigd. De wijnkaart is er zeer goed geproportioneerd over diverse wijngebieden. Men mag van Brugge, Gent of de kust komen : het is geen tegenvaller maar een sublieme aanrader... Bib Bezocht Mei, 2016 5 van 5 bollen Prijs/kwaliteit 5 van 5 bollen Service 5 van 5 bollen

Tripadvisor


“Een aanrader in de streek van Torhout !”

5 van 5 bollenBeoordeeld op 25 december 2015 Zeer vriendelijke ontvangst en bediening door de gastvrouw. Een heerlijke en verfijnde keuken aan een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Alle gerechten zijn een streling voor het oog en zeer lekker. De uitgebreide wijnkaart is zeer mooi samengesteld , een aanrader voor de échte wijnliefhebber! Zeker voor herhaling vatbaar ! Bezocht December, 2015

Tripadvisor


“Een streling voor de zintuigen...”

4 van 5 bollenBeoordeeld op 7 november 2014 Wij zijn hier al meerdere malen geweest en nog nooit teleurgesteld geweest. Je wordt er ontvangen door een supervriendelijke gastvrouw, die zoveel rust uitstraalt, dat je je onmiddellijk thuis en op je gemak voelt. Door de stoelen waan je je precies thuis in je salon, zalig zitten! Dan krijg je de kaart (wij nemen steevast de menu Escoffier) en dan merk je ook dat de prijzen iets hoger zijn, maar eens je begint te eten, je ook moet vaststellen dat dit restaurant prijs - kwaliteit heel hoog scoort. We zijn er al geweest met een grote groep, met 4 en romantisch met z'n 2 en telkens is de bediening PERFECT! Heel raar eigenlijk dat we nog nooit in volzet Forum zijn toegekomen en je vaak de dag zelf nog kan reserveren. Op dit niveau kunnen koken en bedienen, zou het eigenlijk elke dag vol moeten zitten! Dit is echt een aanrader, de moeite waard om te bezoeken. Het is 1 van de heel weinige plaatsen waar echt alles inbegrepen is, met een goeie prijs als rekening. Aan iedere culinaire genieter => GA ER HEEN!! :o) Bezocht September, 2014

Tripadvisor


Bib Gourmand

Dit forum vormt een echo van het rumoer des tijden... Het hedendaagse kader is zeer aangenaam, simpel maar elegant. In de keuken heerst het classicisme, met als basis de recepten van Auguste Escoffier, die de chef ook wel met modernere technieken bereidt. Dit is het bewijs dat de traditie kan rijmen met het heden! De inspecteurs van de MICHELIN Gids

Michellin 2017